2024. március 28., csütörtök
Gedeon névnapja

3 különleges ajándék férfiaknak

2022-06-19 10:57 | Nézettség: 924
Unod már a sok sablon ajándékot, félsz hogy párod nem elégedett veled? Nem könnyű igazán különleges ajándékot venni férfiaknak névnapra. Nézzük mivel lepheted meg, ha igazi meglepetést akarsz okozni!
3 különleges ajándék férfiaknak

Gemenc GOLD - Magyar whiskey Pörbölyről

Igazi kuriózumnak számít a pörbölyi whiskeylepárló tokaji aszús hordóban finishelt különleges gabonawhiskey-je. A whiskey 4 évig érlelődött fa hordóban, melyből az utolsó évet tokaji aszús hordóban töltötte, összetétele 40% árpa és 60% kukorica, mely alapján bourbon típusú whiskeynek tekinthető. Igazi ajándék lehet akár külföldi ismerősöknek is, hiszen egy olyan magyar termékről van szó mely magyar gabonából, hazánkban kerül előállításra és a tokaji aszús utóérlelés pedig megkoronázza.

Skót lepárlók termékei között is találhatunk jópár tokaji hordóban finishelt tételt, melyek világszinten is különlegességnek számítanak. A termék az alábbi helyen érhető el, ajándékként javasoljuk hozzá az igazán elegáns fa díszdonozt.

whiskeyshop, a magyar gabonawhiskey boltja

Elektromos mixer pohár

A kiszemelt férfi imádja az izgalmas italokat? A következőkben bemutatott elektromos mixer pohárral nem csak koktélok keveréséhez kiváló, de jeges teát, és más italokat is készíthetünk benne. Jó pofa kiegészítő, ami egyben hasznos is. Kis célzás sem ártt, hogy te is szivesen innál az általa elkészített koktélból. 

Kütyübazár

Tandemugrás

Kalandvágyó a párod, szereti a kihívásokat, lepd meg egy tandemugrással, mely a mai kor egyik legkalandosabb szórakozása. Megérkezvén a repülőtérre (40 perc Budapesttől), megtörténik a bemutatkozás, így többek közt a tandempilótával és a tandemkamerással is megismerkedik az ugró. Egy alapos (kb. 15 perc) tájékoztatás után (mire kell figyelni a gépnél, mi fog történni menet közben, hogyan fog történni a földetérés) már indul is felszálás a magasba.

Igény szerint kérhető egy magasságmérő, hogy le lehessen ellenőrizni a magasságot, majd 15-20 perc repülés után (hogy legyen idő a látványban is gyönyörködni) kinyílik az ajtó. Megközelítőleg 4000 méteres magasságban a lenti látvány gyönyörű lesz. Kiugrás után a kamerás ott zuhan végig az ugrók mellett és kérésre fényképeket is készít az utókornak. 40-60 másodperc zuhanás, a tandempilóta kinyitja az ernyőt és elkezdődik az 5-6 perces ereszkedés, miközben akár a kupolát is lehet irányítani.

Tandemugrás ajándékutalvány

További ajándékötletek férfiaknak: ajándékötletek.hu

Közelgő névnapok

Névnap kereső

Március hónap névnapok