2024. március 29., péntek
Auguszta névnapja

Egy srác több mint 6 milliárd forintot nyert online nyerőgépen.

2022-04-10 12:59 | Nézettség: 300
Sokan nem is gondolnák, hogy az online nyerőgépeken is annyi pénzt nyerhetünk, mint a lottón. Persze, baromi nagy szerencse kell hozzá, de a lehetőség adott! Ehhez nem kell mást tenni, csupán jackpotos nyerőgépen kell szerencsét próbálni. Ezek a nyerőgépek is hasonlóan működnek, mint a korábban említett lottó. Játék közben, minden egyes pörgetéssel növekedik a főnyeremény összege, melyet egyetlen szerencsés játékos kaparint meg a végén.
Egy srác több mint 6 milliárd forintot nyert online nyerőgépen.

A jackpotos kaszinós játékok könnyedén felismerhetőek. Általában szembetűnő módon látszódnak a megnyerhető jackpotok összegei. Jellemzően több főnyereményt is megkaparinthatunk. Ezek a Rapid, Major és Mega jackpotok. Mindig a Mega jackpotok a legnagyobbak. A világrekorder Mega jackpot magyar forintba átszámolva, több mint 6 milliárd volt. Ezt egy fiatal srác nyerte meg a népszerű Mega Fortune nyerőgépen pár évvel ezelőtt. Ráadásul mindezt nem is magas, hanem a legalacsonyabb téten sikerült megkaparintania, ami körülbelül 80Ft-os tétnek felel meg.

Hogyan nyerhetünk jackpotot a Mega Fortune nyerőgépen?

A valódi pénzes játék megkezdése előtt azt javasoljuk, hogy tesztelje a Mega Fortune nyerőgépet ingyenesen. Erre számtalan honlap és portál létezik, ahol a Mega Fortune demó móban elérhető. Ezáltal kockázat nélkül ismerhetjük meg ezt a nyerőgépet. Miután úgy érezzük kellő tapasztalattal rendelkezünk, akkor kereshetünk egy legális online kaszinót, ahol harcba indulhatunk a jackpotokért. A számunkra megfelelő tét kiválasztása után a középen lévő gombbal indíthatjuk el a pörgetést. A jackpot játék aktiválásához az első három tárcsán kötésben meg kell jelennie a BONUS szimbólumnak. Ha ez megtörtént egy nagy szerencsekerék tárul a szemünk elé. A stop gombbal állíthatjuk meg a kereket. A Mega jackpotot akkor nyerhetjük meg, ha legbelső körbe érünk és a Mega jackpotnál áll meg a játék.

A jackpot megnyerése nélkül is nyerhetünk a nyerőgépeken?

Természetesen. A jackpot megnyerése nélkül is lehetőségünk van nagyobb összeget nyerni. Erre viszont már inkább a Megaways nyerőgépeket javasoljuk. Ezek azok a nyerőgépek, amelyek 117.649 nyerővonallal rendelkeznek. Csak érdekességként a régi kocsmai nyerőgépek általában csupán 5 nyerővonallal rendelkeztek. Népszerű Megaways nyerőgépek, például a Bonanza, Millionarie és az Extra Chili. Mindegyiken a megtett tétünk több tízezerszeresét nyerhetjük meg, ami valljuk be nem kis összeg tud lenni.

Közelgő névnapok

Névnap kereső

Március hónap névnapok