2024. május 19., vasárnap
Ivó, Milán névnapja

Felhasználási feltételek - Névnaptár Képeslapküldő

2016-12-13 00:00 | Nézettség: 294

A Facebook felületén elérhető Névnaptár Képeslapküldő alkalmazás jogosultja az MIG-ráció Kft. (adószám: 22944135-2-41, cégjegyzékszám: 01-09-945816) (a továbbiakban: Tulajdonos). Az alkalmazást a  GBM Consulting Kft üzemelteti (a továbbiakban: Üzemeltető).

Az Üzemeltető - a szükséges technikai megfelelőségen túl - a Facebook-kal semmilyen együttműködési kapcsolatban nem áll, az alkalmazást nem a Facebook rendelte meg és nem a Facebook kezeli. Az alkalmazás használatához szükséges Facebook engedélyek megadásával a felhasználó elfogadja és magára nézve kötelezőnek ismeri el a jelen Felhasználási Feltételeket, valamint az annak szerves részét képező Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmát, az abban foglalt feltételeket.

Az alkalmazás az alábbiak szerint használható

Az alkalmazás célja hogy a felhasználók különböző kategóriákban képeslapot tudjanak küldeni , megosztani a Facebook insmerőseiknek. A képeslapok egydivé tehetők egy saját szöveg (címzett, aláírás, stb) megadásával. A felhasználó által megadott szövegért a Tulajdonos felelőséget nem vállal, az ebből adodó esetleges károkért nem felel.

Az alkalmazást használó felhasználó, az Névnaptár facebook oldal  lájkolásával (nem kötelező), és a használat megkezdésével elfogadja, hogy az alkalmazás a fentiekben meghatározott funkciók működtetéséhez a Facebook felhasználói profiljából szükséges adatokat, így különösen az ismerőseinek névsorát felhasználhatja.

A felhasználó felelőssége:

A felhasználó az alkalmazást csak saját felelősségére használhatja. A felhasználó köteles tiszteletben tartani a hatályos jogszabályokat, és a használat során köteles tartózkodni minden olyan tevékenységtől, amely jogellenes, vagy amely más felhasználók jogait, vagy érdekeit sérti. Jogellenes, ha a felhasználó mások személyes adatait az érintett hozzájárulása nélkül teszi közzé, vagy cselekményével, kommunikációjával más becsületét, jó hírnevét, szellemi alkotásokhoz fűződő jogait sérti. A jelen Felhasználási Feltételekbe, vagy jogszabályokba ütköző cselekményt tanúsító felhasználó az alkalmazást nem használhatja.

A képeslapokhoz kapcsolódó egyedi szöveg nem tartalmazhatja a következőket:

  • Politikai üzenet, aktuálpolitikai szöveg
  • pornográf, obszcén tartalom
  • kissebségekre vonatkozó negatív tartalmű üzenet

 A Tulajdonos és Üzemeltető felelőssége:

A Tulajdonos nem vállal felelősséget olyan károkért, amelyek arra vezethetők vissza, hogy a felhasználó az alkalmazás használata során nem a kellő körültekintéssel járt el. A Tulajdonos nem szavatolja a szolgáltatás szünetmentességét, nem tehető felelőssé továbbá a szolgáltatás felfüggesztéséért vagy megszüntetéséért.

A Tulajdonos a felhasználók magatartásáért felelősséget nem vállal.

A Tulajdonos fenntartja magának a jogot arra, hogy a jelen Felhasználási Feltételeket, a felhasználók előzetes tájékoztatása mellett egyoldalúan módosítsa. A módosítás hatályba lépését követően Felhasználó a szolgáltatás használatával ráutaló magatartással elfogadja a módosított Felhasználási Feltételeket. Az Üzemeltető az alkalmazás működése során előálló esetleges zavarok, működési problémák elhárítására törekszik, azokért azonban felelőssé nem tehető.

A Tulajdonos jogosult a Felhasználasi feltétekben rögzítetteknek nem megfelelő adatok adatbázisből való törlésére. A törlésből esetlegesen eredő károkért nem felel.

Az Üzemeltető vállalja, hogy minden tőle elvárható intézkedést megtesz a szolgáltatás zavartalansága és folyamatossága érdekében. Az Üzemeltető minden szükséges intézkedést megtesz a felhasználók adatainak biztonsága érdekében.
Záró rendelkezések:

Az alkalmazás működésére és a jelen Felhasználási Feltételekben nem szabályozott kérdésekre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény, a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény, a Büntető Törvénykönyv, a Polgári Törvénykönyv, illetve az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény vonatkozik. Amennyiben a jelen Felhasználási Feltételekben foglalt valamely rendelkezés érvénytelennek bizonyulna, úgy az nem érinti a többi rendelkezés érvényességét.

Amennyiben a Felhasználási Feltételek bármely rendelkezésével nem ért egyet, kérjük, ne használja az alkalmazást. Az alkalmazás a Facebook Alkalmazások/Szerkesztés menüpontban bármikor eltávolítható.

 

Közelgő névnapok

Névnap kereső

Május hónap névnapok