2024. május 19., vasárnap
Ivó, Milán névnapja

Felhaszánálási feltétel - képeslap

2016-12-15 00:00 | Nézettség: 301

Felhasználási feltételek

Névnaptár Képeslapküldő alkalmazás jogosultja az MIG-ráció Kft. (adószám: 22944135-2-41, cégjegyzékszám: 01-09-945816) (a továbbiakban: Tulajdonos). Az alkalmazást a  GBM Consulting Kft üzemelteti (a továbbiakban: Üzemeltető).

A Felhasználó elfogadja és magára nézve kötelezőnek ismeri el a jelen Felhasználási Feltételeket, valamint az annak szerves részét képező Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmát, az abban foglalt feltételeket.

Az alkalmazás az alábbiak szerint használható

Az alkalmazás célja hogy a felhasználók különböző kategóriákban képeslapot tudjanak küldeni , megosztani a Facebook ismerőseiknek. A képeslapok egydivé tehetők egy saját szöveg (címzett, aláírás, stb) megadásával. A felhasználó által megadott szövegért a Tulajdonos felelőséget nem vállal, az ebből adodó esetleges károkért nem felel.

A felhasználó felelőssége:

A felhasználó az alkalmazást csak saját felelősségére használhatja. A felhasználó köteles tiszteletben tartani a hatályos jogszabályokat, és a használat során köteles tartózkodni minden olyan tevékenységtől, amely jogellenes, vagy amely más felhasználók jogait, vagy érdekeit sérti. Jogellenes, ha a felhasználó mások személyes adatait az érintett hozzájárulása nélkül teszi közzé, vagy cselekményével, kommunikációjával más becsületét, jó hírnevét, szellemi alkotásokhoz fűződő jogait sérti. A jelen Felhasználási Feltételekbe, vagy jogszabályokba ütköző cselekményt tanúsító felhasználó az alkalmazást nem használhatja.

A képeslapokhoz kapcsolódó egyedi szöveg nem tartalmazhatja a következőket:

  • Politikai üzenet, aktuálpolitikai szöveg
  • pornográf, obszcén tartalom
  • kissebségekre vonatkozó negatív tartalmű üzenet

A Tulajdonos és Üzemeltető felelőssége:

A Tulajdonos nem vállal felelősséget olyan károkért, amelyek arra vezethetők vissza, hogy a felhasználó az alkalmazás használata során nem a kellő körültekintéssel járt el. A Tulajdonos nem szavatolja a szolgáltatás szünetmentességét, nem tehető felelőssé továbbá a szolgáltatás felfüggesztéséért vagy megszüntetéséért.

A Tulajdonos a felhasználók magatartásáért felelősséget nem vállal.

A Tulajdonos fenntartja magának a jogot arra, hogy a jelen Felhasználási Feltételeket, a felhasználók előzetes tájékoztatása mellett egyoldalúan módosítsa. A módosítás hatályba lépését követően Felhasználó a szolgáltatás használatával ráutaló magatartással elfogadja a módosított Felhasználási Feltételeket. Az Üzemeltető az alkalmazás működése során előálló esetleges zavarok, működési problémák elhárítására törekszik, azokért azonban felelőssé nem tehető.

A Tulajdonos jogosult a Felhasználasi feltétekben rögzítetteknek nem megfelelő adatok adatbázisből való törlésére. A törlésből esetlegesen eredő károkért nem felel.

Az Üzemeltető vállalja, hogy minden tőle elvárható intézkedést megtesz a szolgáltatás zavartalansága és folyamatossága érdekében. Az Üzemeltető minden szükséges intézkedést megtesz a felhasználók adatainak biztonsága érdekében.

Záró rendelkezések:

Az alkalmazás működésére és a jelen Felhasználási Feltételekben nem szabályozott kérdésekre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény, a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény, a Büntető Törvénykönyv, a Polgári Törvénykönyv, illetve az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény vonatkozik. Amennyiben a jelen Felhasználási Feltételekben foglalt valamely rendelkezés érvénytelennek bizonyulna, úgy az nem érinti a többi rendelkezés érvényességét.

Amennyiben a Felhasználási Feltételek bármely rendelkezésével nem ért egyet, kérjük, ne használja az alkalmazást. Az alkalmazás a Facebook Alkalmazások/Szerkesztés menüpontban bármikor eltávolítható.

Adatvédelmi nyilatkozat 

A jelen adatvédelmi nyilatkozat (Nyilatkozat) tartalmazza az MIG-ráció Kft. (továbbiakban: Adatkezelő) által üzemeltetett Névnaptár Képeslapküldő  alkalmazás (továbbiakban: Alkalmazás) keretében végzett, személyes adatok kezelésére vonatkozó szabályokat, valamint az adatkezelésre vonatkozó tájékoztatást.

A Szolgáltatás technikai hátterét a GBM Consulting Kft. (továbbiakban: Tárhelyszolgáltató) biztosítja, a szerveren elhelyezett szoftverek üzemeltetését a Tárhelyszolgáltató végzi.

A Szolgáltatás használatának megkezdésével a felhasználó (azon személy, aki használja a Szolgáltatást: továbbiakban Felhasználó) elfogadja a jelen Nyilatkozat (mely folyamatosan elérhető az alkalmazás láblécében) feltételeit.

Adatkezelő:

Név: MIG-ráció Kft.
Cím: 1047 Budapest, Zsolnay Vilmos utca 47 2. em. 3.
Adószám: 22944135-2-41

A Szolgáltatással összefüggésben kezelt személyes adatok tekintetében az Üzemeltető, az adatkezelő nem vesz igénybe adatfeldolgozót. Az Alkalmazás személyes adatokat nem tárol.

Felhasználó adatai

Az Alkalmazás az Ön Facebook oldalon elérhető személyes adatait nem tárolja. Az Alkalmazás kizárólag annak működésével kapcsolatos funkciók erejéig használja a személyes adatokat (Facebook egyedi azonosító szám). Az Adatkezelőnek teljes és részletes adatgyűjtésre és adatkezelésre vonatkozó adatvédelmi és adatkezelési szabályzata a https://nevnap.tipptar.hu/jogi-nyilatkozat weboldalon található.

Képeslapra rögzített egyedi szöveg

Az alakalmazás a használat során a képeslapra rögzített egyedi szöveget adatbázisban tárolja, melynek indoka , hogy az elküldött képeslap a későbbiekben is megtekinthető legyen. Az egyedi mezőben rögzített szövegekért az Adatkezelő felelősséget nem vállal.

 

Közelgő névnapok

Névnap kereső

Május hónap névnapok