2024. május 5., vasárnap
Györgyi névnapja

A városban töltöd a nyarat? Ezekkel a tippekkel még jobban fogod élvezni!

2023-06-30 15:22 | Nézettség: 2132
Szponzorált tartalom
Nem mindenkinek van lehetősége arra, hogy az egész nyarat a tengerparton vagy a hegyekben töltse, és általában a forró nyáron legalább néhány hetet a városban kell töltenünk. Vannak napok, amikor ragyogni akarsz, máskor pedig láthatatlan akarsz lenni a környezeted és a világ számára. A városi hőséget stílusos öltözékekkel, a megjelenésedre való odafigyeléssel és apró fejlesztésekkel győzheted le, amelyeket teljesen megtarthatsz magadnak.

 

A maszkok még mindig nem retró

Talán kevés dizájn olyan időtálló, mint az álcázás. Nem feltétlenül csak a klasszikus, zöld árnyalatú, katonai egyenruhákból kivágott maszkokra gondolunk. Még a terepszínű kabátok is különböző formákat ölthetnek. Forró nyári napokon például választhatsz fehér és szürke terepszínű kabátot, amely nem fog beleolvadni a környezetedbe, viszont megbízhatóan visszaveri a nap tolakodó sugarait. Terepmintás ruházat nem hiányozhat a nyári, városi öltözékedből. 

A városban töltöd a nyarat? Ezekkel a tippekkel még jobban fogod élvezni!

Rengeteg víz, bárhová is mész

Sok városban találsz olyan kapukat, amelyeket a forró napokon vízködöt keltő vízsugárral szerelnek fel, ami csodálatosan felfrissít. De ne bízz abban, hogy mindenhol találsz vízforrást. A hőguta egészen váratlanul csaphat le akkor is, ha egyébként elég fittnek érzed magad, ezért mindig vigyél magaddal sok sima, tiszta vizet a forró városi dzsungelbe. 

Vízivás fontossága

Nyűgözzön le széles, fehér mosollyal

A nyár rengeteg alkalmat ad a mosolygásra. Amikor különlegesnek, magabiztosnak érzi magát, és szeretne lenyűgözni. Egy elegáns öltözék mellett ezt könnyen elérheted egy ragyogó fehér mosollyal. Nem kell azonban most rögtön valahol professzionális fogfehérítésre vadászni, és reménykedni, hogy nem éppen szabadságon vannak. A fehérebb fogakhoz vezető első nagyszerű lépés egy minőségi fogkrémek. Rendszeres használatával gyönyörű mosolyt varázsolhatsz magadnak, ami garantáltan szemet gyönyörködtető lesz. 

Az illat nem csak a parfümtől

Amit mindenki észre fog venni rajtad, még akkor is, ha nem néznek oda, az az illatod. Ugyanakkor ez az a dolog, ami sokat elárul és alakítja az első benyomásodat. A nehéz, erős parfümöt tartogasd a karácsonyi partik és bálok szezonjára, mielőtt a felhevült városi utcákra indulnál, fogadj egy friss, citrusos jegyeket tartalmazó illatra. Hangsúlyozhatod az állításodat azzal is, ha kihagyod a szokásos textilpuhítót, és kipróbálsz egy luxus mosodai parfümök. Csak néhány csepp és a siker garantált. Az így illatosított ruhák akár az egész szobát is betölthetik az illatukkal, egészen lazán, anélkül, hogy bárkit is zavarnának. 

Végezetül még egy apró tippünk van, hogy a mosáshoz használt parfümöt használd lakásod illatosítására. Elég néhány csepp ilyen parfümöt forró vízbe keverni a felmosórongyhoz a padló felmosásakor, és máris egy kis illatos csodát fogsz tapasztalni.

Parfüme

Közelgő névnapok

Névnap kereső

Május hónap névnapok