2024. Április 25., csütörtök
Márk névnapja

Szuper névnapi ajándék a feleségednek: egy remek álló porszívó

2023-02-22 09:07 | Nézettség: 368
Szponzorált tartalom
Az Álmoskönyv szerint rossz előjel az, ha életed párjának háztartási eszközt adsz ajándékba.

De vegyük figyelembe, hogy az Álmoskönyvet Krúdy 1919–1920 telén írta. És akkor még nem léteztek olyan kiváló álló porszívók, mint napjainkban. Amennyiben Krúdynak lehetősége lett volna közelebbről megismerkedni egy Rowenta RH9690WO X-Force Flex 8.60 modellel, egészen biztos vagyok benne, hogy Spiegler Bellát vagy Rózsa Zsuzsannát meglepte volna egy felmosni is képes álló porszívóval.

Ha sikerült eldöntened, hogy nejedet egy porszívóval leped meg, akkor ezt követően jön a nagy kérdés: melyiket vegyem? Melyik a legjobb álló porszívó?

Erre a kérdésre egy rövidebb és egy hosszabb választ is tudok Neked adni.

A rövidebb válasz

Ár/érték arányban a legjobb álló porszívó a Rowenta RH9690WO X-Force Flex 8.60. Ez képes porszívózni és felmosni is. Átalakítható kézi porszívónak, így feleséged a kocsidat is tisztává fogja tudni varázsolni (nosmiley). Nagy szívóerővel és motoros turbókefével rendelkezik. És még jól is néz ki. Pontosabban rendkívül jól néz ki.

 

Szuper névnapi ajándék a feleségednek: egy remek álló porszívó

A hosszabb válasz

Első körben mérd fel a pénztárcád jellemzőit. Egy korrekt álló porszívó ára nagyjából 50 ezer Ft-nál kezdődik. Amennyiben ennél kevesebbet szánsz az ajándékra, akkor inkább vidd el a nejedet egy akciós hosszú hétvégére a miskolctapolcai Barlangfürdőbe.

Következő lépésként mérd fel a lakásotok-házatok jellemzőit. A porszívó kiválasztása során vedd figyelembe, hogy jellemzően milyen burkolatok vannak a lakásban. Amennyiben sok a szőnyeg, akkor elsősorban a nagy szívóerő legyen fontos. Amennyiben tipikusan padlócsempe és parketta van, akkor pedig legyen képes felmosni is a kiválasztott masina. Amennyiben a lakásotokban háziállat is van, akkor a porszívó rendelkezzen olyan tartozék kefével, amelyet kifejezetten a hosszabb állatszőrök ellen javasol használni a gyártó.

Ha már most is kevés a hely a lakásban (tudom, minden lakásban kevés a hely), akkor olyan készüléket válassz, amelynek a rúdja összecsukható és a gardrobban kis helyen elfér. Családi ház esetén bátran választhatod a komplett fali konzollal rendelkező berendezéseket.

A lényeg

Ha igazi örömöt akarsz szerezni a nejednek, akkor ne csak megvásárold a porszívót, hanem használd is. Ne csak egyszer (pl. a névnapján), hanem heti rendszerességgel. Ettől lesz igazi a névnapi ajándékod!

Közelgő névnapok

Névnap kereső

Április hónap névnapok